Kontakt

Välkomna till Ergohusets ergonomer!

Vi som arbetar som ergonomer är antingen legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter eller legitimerade arbetsterapeuter. Tillsammans har vi en bred och lång erfarenhet inom kontorsergonomi. Vi jobbar mestadels ute hos våra kunder med att göra arbetsplatsanalyser och skapa friska arbetsplatser. Du hittar oss även i våra utställnigar i Stockholm och Malmö.

Ergohuset erbjuder olika paketlösningar till dig som kund, allt från en kort frukostföreläsning till djupa analyser med full dokumentation. Du bestämmer!

Nu erbjuder vi ergonomigenomgångar på ert kontor.

 

Vi har tagit fram 3 olika paketlösningar. Oavsett vilken lösning ni väljer så utförs de av våra ergonomer som alla är leg. Fysioterapeuter/arbetsterapeuter eller sjukgymnaster

1.     Ergonomiföreläsning

Det kan vara ett första steg för er som inte tidigare har jobbat med ergonomifrågor på arbetsplatsen. Ergonomiföreläsningen lämpar sig till exempel vid en morgonsamling eller på en utbildningsdag. Vår ergonom håller en föreläsning med fokus på kontorsergonomi. Innehållet skräddarsys efter era önskemål.

2.     Individuell arbetsplatsanalys

Vår ergonom gör en individuell analys av era medarbetares arbetsplatser där vi fokuserar på arbetsteknik med tangentbord och mus samt inställning av befintlig utrustning som bord, stol och bildskärm. Ni får ett kortfattat protokoll med utförda/rekommenderade åtgärder.

3.     Komplett ergonomirond med dokumentation

Om ni inte har företagshälsovård som genomför detta åt er kan Ergohuset även hjälpa till med en mer systematisk och dokumenterad genomgång av hela arbetsplatsen.Detta är den mest djupgående och omfattande analysen. Vår ergonom fördjupar sig i individen och vi ser till alla faktorer på arbetsplatsen. Allt dokumenteras väl och kan användas som underlag i ert arbetsmiljöarbete.

Vi skickar er gärna en prisuppgift på de olika paketlösningarna eller om ni har egna önskemål.
Maila oss på : info@ergonomi.se


Skulle du vilja ställa en fråga till någon av våra ergonomer gör du det enkelt HÄR!

 

Stockholm 

Louise Beckman 
leg. fysioterapeut 
Karlavägen Utställning
louise.beckman@ergonomi.se
Tel: 08-410 325 63

Anna Westergren
leg. sjukgymnast
anna.westergren@ergonomi.se
Tel: 08-410 325 68

Camilla Hejdenberg
leg. sjukgymnast
camilla.hejdenberg@ergonomi.se
Tel: 08-410 325 64

 

Skåne 

Helén Rydström
leg. sjukgymnast
helen.rydstrom@ergonomi.se
Tel: 040-631 34 41