Malmstolen

Malmstolen High Five

7 995 kr /styck

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Vald färg: Svart FM 60999

Beskrivning

En sittlösning som reducerar de belastningarna som kroppen lätt utsätts för av så kallade ståstödsstolar är alltid att föredra. Malmstolen High5 gör just detta samtidigt som användaren får möjlighet till rörelse och variation. Den hjälper också så att du får tillfällig vila i farten men även stöd och avslappning när du ska sitta ner en stund. Stolen erbjuder flera olika sittställningar samtidigt som den optimerar viktfördelningen mellan sittbensknölar och lårens insidor. 
Sätet på stolen ger det höga och smala ryggstödet bra stöd, avlastning och samtidigt avslappning. Rörligheten är oavsett vilket intakt tack vare den inbyggda gungan som finns på stolen. Om man vill använda stolen i stående position fungerar det utmärkt eftersom sitsens främre del ger tillfälligt stöd och vila. 
Som om inte detta vore nog så är stolen höj- och sänkbar med en sitthöjd i standardutförande på ca 60-80 cm. Den har även sittdjupsjusterig på 8 cm, och en inbyggd gunga som kan justeras efter användarens vikt. Ryggstödet är höj- och sänkbart med 10 cm precis samtidigt som vinkeln mellan ryggstödet och sätet är steglöst justerbart. 
 
Man kan välja till ett nackstöd som är justerbart i höjd, djup och anläggningsvinkel mot huvudet. Naturliga rörelser och bättre blodcirkulation, det bjuder vi på!
Artikelnummer
S2310/3