Herman Miller, Aeron Remastered Reception Kontorsstol

Extra hög gaspelare för barsittning , Grafit

17 595 kr /styck

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Leveranstid: 5-6 veckor

Beskrivning

Beskrivning

Herman Miller har nu lanserat en uppdaterad version av sin klassiker Aeron. Här har stolen monterats på en extra hög gaspelare med tillhörande fotring för att möjliggöra att stolen fungerar vid höga bord så som i en reception eller liknande.

Modellen heter Aeron Remastered.

Det som skiljer denna modellen åt från klassiska Aeron är:

 

  • 8Z sits nät med 8 zoner som fördelar kroppsmassan samt temperaturneutral komfort.
  • PostureFit SL, justerbart sakral- och svankstöd för maximal ergonomi.
  • Intuitiva justeringar för optimal komfort.

Aeron är en ikonisk kontorsstol, formgiven av Don Chadwick och Bill Strumpf för Herman Miller. Det som utmärker denna fantastiska stol, utöver dess otroliga komfort, är att den klassas som "Världens första ergonomiska kontorsstol". Kontorsstolen finns även på Museum of Modern Art i New York och med tanke på den ikonstatus som Aeron uppnått, förstår man varför den har en permanent plats.

När Bill Strumpf startade sitt arbete tillsammans med Don Chadwick började han fundera över vilka syfte en stol egentligen bör fylla. Genom deras noggranna research och otaliga intervjuer med folk som spenderar större delen av dagarna i en stol, använde de sina nya kunskaper och tog fram Aeron. Vad de inte visste var att deras Aeron-kontorsstol skulle starta en revolution inom ergonomi och snart blev deras ikoniska design utgångspunkten för alla konkurrenter.

Höj-/sänkbar. PostureFit SL (ställbart svankstöd). Tilt tension och Tilt limiter (ställbart gungläge). Ställbara armstöd i höjd och sidled. Hjul för hårda golv. Läderarmstöd. 12 års garanti på konstruktionen, 5 års garanti på textil och 3 års garanti på gasliften.

Stolen finns i 3 olika storlekar , Small, Medium, Large 

 

Armstöd i vinyl eller skinn

 
Artikelnummer
ABC123H