Herman Miller, Aeron Remastered Vinyl armstöd

Herman Millers klassiker Aeron uppdaterad version Remastered

14 645 kr /styck Ordinarie pris 14 645 kr

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

ca 4-5 veckors leverans

Beskrivning

Herman Miller har nu lanserat en uppdaterad version av sin klassiker Aeron.

Modellen heter Aeron Remastered.

Det som skiljer denna modellen åt från klassiska Aeron är:

 

  • 8Z sits nät med 8 zoner som fördelar kroppsmassan samt temperaturneutral komfort.
  • Svankstöd: Fixed Zss
  • Intuitiva justeringar för optimal komfort.

Aeron är en ikonisk kontorsstol, formgiven av Don Chadwick och Bill Strumpf för Herman Miller. Det som utmärker denna fantastiska stol, utöver dess otroliga komfort, är att den klassas som "Världens första ergonomiska kontorsstol". Kontorsstolen finns även på Museum of Modern Art i New York och med tanke på den ikonstatus som Aeron uppnått, förstår man varför den har en permanent plats.

När Bill Strumpf startade sitt arbete tillsammans med Don Chadwick började han fundera över vilka syfte en stol egentligen bör fylla. Genom deras noggranna research och otaliga intervjuer med folk som spenderar större delen av dagarna i en stol, använde de sina nya kunskaper och tog fram Aeron. Vad de inte visste var att deras Aeron-kontorsstol skulle starta en revolution inom ergonomi och snart blev deras ikoniska design utgångspunkten för alla konkurrenter.

Höj-/sänkbar. Svankstöd Fixed ZSS. Tilt limiter.  Ställbara armstöd i höjd och sidled. Hjul för hårda golv. Vinylarmstöd. 12 års garanti på konstruktionen, 5 års garanti på textil och 3 års garanti på gasliften.

Stolen finns i 3 olika storlekar , Small, Medium, Large 

Armstöd i vinyl 

Artikelnummer
AER1B33DW