Ninety LED lampa från Glamox Arbetslampa

2 650 kr /styck

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Vald färg: Vit

Beskrivning

Ninety

Design: Shawn Littrell
 
 
 
Ninety har vunnit flera internationella utmärkelser för sin design och funktionalitet. Den är mycket energieffektiv med sina lysdioder (LED). Ninety erbjuder ett varmt behagligt ljus samtidigt som den sparar energi. Ninety är dimbar och har en timer som stänger av sig automatiskt efter 4 eller 9 timmar för att spara energi. Ninety har ett flexibelt lamphuvud och kan monteras i en genial dubbelroterande bordsfot, med bordsfäste, eller i en bordsbussning. Standardutförande med bordsfäste eller anpassad för bordsfot. Bordsfot och andra tillbehör kan beställas separat. Färger: Vit, svart eller silvergrå. 

Vikten av god kontorsbelysning
Följ den här länken för att läsa mer om vikten av bra arbetsplatsbelysning och hur en skrivbordslampa kan hjälpa dig att uppnå en bättre arbetsmiljö:

LED: Ljuskälla för framtiden 

Ninety är utrustad med marknadens bästa lysdioder, LED, som ger ett varmt och behagligt ljus. Lysdioder har en otroligt lång livslängd. Dioderna i Ninety har en livslängd på 50.000 timmar. Det betyder 25 år eller mer med normal kontorsanvändning.ste.

Artikelnummer
8136- ninety