Bordsarmatur Radial Table Pro med fot

Premiumlampa för individuellt anpassad belysning

5 499 kr /styck Ordinarie pris 5 499 kr

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Vald färg: svart

Leveranstid: 4-5 dagar

Beskrivning

Intro:

Premiumlampa för individuellt anpassad belysning. Kabelhålsfäste, pekskärm i mörkt akrylglas, förstklassig LED-teknik och högkvalitativa självlåsande gångjärn. Via en app erhåller användaren en individuellt anpassad belysningskurva som simulerar solljuset.

 

Lång beskrivning:

 

Människors dygnsrytm styrs till stor del av solljuset. Dessvärre, i vår moderna värld är vi sällan utomhus och tillbringar för lite tid i dagsljus, vilket kan ge konsekvenser som trötthet, slöhet och i värsta fall depression. Med LUCTRA® kan användaren strategiskt ändra färgtemperaturen för att öka välbefinnandet och förbättra prestationen. Alla människor har en egen personlig dygnsrytm, därför är det viktigt att belysningen anpassas till den, för att ge bästa möjliga individuella stöd under perioder av aktivitet och vila.

Lampan har 2 kallvita och 2 varmvita LED-lampor. Steglös reglering av ljusstyrka och färgtemperatur, boost-funktion, färgtemperatur mellan 2 700 - 6 500 kelvin, automatisk belysningssekvens, 2 USB-portar. Ljusintensitet 1000 lux på 75 cm avstånd och armaturljusflöde 650 lumen (när de kallvita LED lamporna tänds). Energiklass A++.

Den kostnadsfria appen VITACORE® gör LUCTRA® till ett flexibelt belysningsverktyg. Med den kan användaren ställa in en 24-timmars belysningssekvens som automatiskt varierar färgtemperatur och därmed simulerar den naturliga ljusförändringen under dagen. 

Material: Aluminium, stål

Mått: Höjd 300-900 mm, radie 100 - 700 mm

 

Specifikationer

"10,5 W

"Livslängd LED: >50 000 timmar

"Höjd upp till 900 mm för att belysa en stor del av arbetsytan

"Ljusstyrkor: Steglös upp till 1000 lux på 75 cm höjd

"Olika färgtemperaturer: steglös mellan 2 700 och 6 500 Kelvin

"CRI (Color Rendering Index) över 85

"Pekskärm

"Kabelhålsfäste

"Två USB-portar för laddning av t.ex. mobiltelefon eller läsplatta

"Kostnadsfri app för ett erhålla en individuellt anpassad belysningskurva

"Boost-funktion

"Fler fästanordningar finns som tillval

Artikelnummer
9216-01