Tangentbord Kinesis Freestyle 2 delbart

Delat och justerbart tangentbord

1 495 kr /styck Ordinarie pris 1 495 kr

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Beskrivning

Du som användare bestämmer avstånd och vinkel som passar dig och dina händer bäst. Kinesis Freestyle 2 öppnar upp för många möjligheter till variation. 

Ett delat och lätt uppvinklat tangentbord minskar belastning på underarmar och handleder då vi hamnar i en mer neutral position jämfört med ett traditionellt tangentbord där man arbetar med hand och underarm i pronation. Den mer neutrala positionen som fås med ett vinklat tangentbord kan avlasta, och förebygga, vid smärttillstånd som t.ex. karpaltunnelsyndrom och tennisarmbåge 

Kinesis freestyle 2 har 8 st snabbknappar som kan användas i stället för musintensiva kommandon. Tangentbordet har en inbäddad numerisk del och tysta lättryckta tangenter. 

Med separata tillbehör, kan Kinesis Freestyle 2 konfigureras på olika vis, ange som tillval vid beställning om du önskar något av dem:

 

-Freestyle V3 separerar och vinklar höger och vänster del av tangentbordet för att hitta den mest bekväma positionen

-Freestyle VIP3 ställer in tangentbordet i två olika vinklar och separeras efter eget val. Till VIP3 medföljer generösa handledsstöd och lösa mjuka självhäftande kuddar i behaglig lycra.

 

Kinesis Freestyle 2 kan även kompletteras med en lös numerisk del om så önskas, ange som tillval vid beställning i så fall.

 

Specifikationer

 

-Mått/vikt: 39,1x18,1x2,2 cm / 900 g

-Anslutning: USB

-OS/kompatibilitet: Windows/iOS

-Garanti: 2 år

Artikelnummer
KB800PB-SE