Paket Mousetrapper Prime inkl underarmsstöd

Paket Musetrapper inkl. Underarmstöd

3 795 kr /styck Ordinarie pris 3 795 kr

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Leveranstid: Omgående

Beskrivning

Mousetrapper Prime, den senaste modellen, från Mousetrapper. Mousetrapper Prime är svensktillverkad och resultatet av över 20 års utveckling.

En stor nyhet med Mousetrapper Prime är att du kan använda den både trådlöst och med USB-kabel.

Sitter du vid en stationär arbetsplats och använder ett normalstort tangentbord, passar den dig perfekt.

Några av Mousetrapper Prime nyheter är – bland annat har mattan fått en förstärkt och mycket exakt scroll- och pekfunktion. Mousetrapper Prime ger dig också en helt ny scrollfunktion med knappar för upp- och nedscrollning.

En annan ny unik funktion är att du kan programmera in en valfri textsträng på upp till 254 tecken. Med ett enkelt knapptryck klistrar du sedan in den i ditt dokument. Och naturligtvis kan du ändra den efter behov.

Handledsstöden på Mousetrapper Prime är utbytbara och avtorkningsbara.

 

Underarmstöd 

Underarmsstöd MT/RM SF konstläder är avtorkbart och tål upp till 70% alkohollösning.
Formad för att passa till RollerMouse och Mousetrapper men fungerar även till andra styrdon.
Asymmetrisk form ger en centrerad och avslappnad arbetsställning med perfekt avlastning för nacke, axlar, rygg och underarmar och minimerar riskerna för Carpal Tunnel Symdrom och RSI.

Ytmaterialet i skai gör att det är enkelt att rengöra och även desinficeras, vilket gör att det också passar bra inom sjukvård, tandvård och andra liknande miljöer.
Materialet ger även möjlighet att lätt ”glida” från vänster till höger när man skriver eller utför andra uppgifter.

Underarmsstödet har en mycket smal midja, endast 40 mm, vilket gör att det passar de flesta personer, tangentbord och styrdon ex. RollerMouse, Mousetrapper, Barmouse och liknade.

Som standard levereras Underarmsstödet med en uppsättning av två z-formade konsoler som passar de flesta bord på marknaden och som gör att underarmsstödet kläms fast i bordsskivan.

Artikelnummer
500607410392