Paket Mousetrapper Prime inkl tangentbord

Paket med Mousetrapper Prime + Tangentbord SpaceSaver

3 495 kr /styck Ordinarie pris 3 495 kr

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Leveranstid: Omgående

Beskrivning

Beskrivning

Mousetrapper Prime, den senaste modellen, från Mousetrapper. Mousetrapper Prime är svensktillverkad och resultatet av över 20 års utveckling.

En stor nyhet med Mousetrapper Prime är att du kan använda den både trådlöst och med USB-kabel.

Sitter du vid en stationär arbetsplats och använder ett normalstort tangentbord, passar den dig perfekt.

Några av Mousetrapper Prime nyheter är – bland annat har mattan fått en förstärkt och mycket exakt scroll- och pekfunktion. Mousetrapper Prime ger dig också en helt ny scrollfunktion med knappar för upp- och nedscrollning.

En annan ny unik funktion är att du kan programmera in en valfri textsträng på upp till 254 tecken. Med ett enkelt knapptryck klistrar du sedan in den i ditt dokument. Och naturligtvis kan du ändra den efter behov.

Handledsstöden på Mousetrapper Prime är utbytbara och avtorkningsbara.

Tangentbord SpaceSave

Beskrivning

 

SpaceSaver är ett vanligt standardtangentbord i kompakt version. Tangentbordet är lågt, för att förhindra en ogynnsam uppvinkling av handlederna. Tangenterna för dokumentnavigering har flyttats till en vertikal rad mellan alfafältet och den numeriska delen för att komprimera tangentbordets bredd. Detta tillåter arbete med mus utan utåtvinkling i axelleden. Funktionstangenterna F1-F12 har minskats något för att möjliggöra det minimala djupledsmåttet. Mått: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (max 3,2cm i upphöjt läge) Anslutning: USB
Tangentbordet har snabbtangent för snabel-a, @ och gradtecknet, °.

Artikelnummer
5006074049SI