Herman Miller Setu - Barstol /Reception

8 995 kr /styck

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Leveranstid: 5-6 veckor

Beskrivning

Att välja rätt stol till kontoret är viktigt. Herman Miller Setu Barstool är en uppskattad barstol, känd för att vara skonsam mot kroppen. Unik teknik gör att denna stol anpassar sig utifrån dig utan att du behöver göra någonting.

  • Höj och sänkbar
  • Anpassar sig utifrån din vikt
  • Stödjer olika arbetsställningar
  • Ryggstödet följer dig och dina rörelser
  • Ryggstödets tyg andas och håller dig sval

Herman Miller Setu Barstool är en mycket uppskattad barstol som tar perspektivet på komfort och enkelhet till en ny nivå. Med en unik teknik som gör att den följer dina rörelser och anpassar sig utifrån din vikt är det den perfekta kontorsstolen. Den ställbara höjden gör stolen perfekt för att kunna variera arbetsställning under dagen och passar både höj- och sänkbara skrivbord samt högre arbetsbord. Helt enkelt en ergonomisk stol som är ett måste för ditt kontor.

Stilren och klassisk design från Herman Miller passar in på både mindre kontor och i större kontorslandskap. En bekväm och ergonomiskt utformad kontorsstol är viktigare än någonsin och med Herman Miller Setu Barstool investerar du inte bara i din arbetsmiljö utan även i en kvalitetsprodukt som kommer hålla i många år.

Artikelnummer
setu-bar