Höj/sänkbar Ljudbsorbent Golvskärmar

Från öppen kontorsmiljö till avskärmad med en knapptryckning

19 900 kr /styck

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Vald färg: Ljusgrå

Leveranstid: 14-20 dagar

Beskrivning

Egenskaper

Hilo är en solid och väldesignad möbel byggd med omtanke i minsta detalj – Med ett inre djup på 108 centimeter tas hela arbetsytan runt individen tillvara med material och fyllning för bästa tänkbara ljudavskärmande egenskaper – både bakom skärmen och för bra ljudmiljö i hela rummet.

 

Hilos unika funktioner och kompromisslösa akustiska design kombinerar behovet av enskilt ostört arbete med det aktivitetsbaserade kontorets alla samarbetsfördelar i en möbel. Ställ om från interaktion till 165 cm steglös ljudabsorberad avskildhet med en knapptryckning

 

Hilo finns i en rad olika material och färger. Maila oss gärna för mer information 

 

Ljudabsorberande

HILOs tjocka ljudabsorbent är fylld på båda sidorna om den solida mittkärnan med A-klassat akustiskt material framställt av återvunna petflaskor.

Visuellt avskärmande

Öppna kontor kan också ha många visuella störningar, som hissar och lunchrum. Sådana distraktioner stör koncentrationen. Med HILO skärmas de effektivt av.

Ljuddämpande

HILO bidrar också till den allmänna dämpningen av ljud i en miljö, tillsammans med mattor, gardiner, etc. Genom att HILOs ljudabsorbent går hela vägen ned till golvet blir skillnaden stor.

Ljudavskärmande

Tack var sin massiva konstruktion stänger HILO ute ljud, på samma sätt som en dörr eller en vägg. Den solida träkärnan är tredubbel i basen och rejält tjock även i den rörliga ljudabsorbenten.

 

 

Artikelnummer
hilo120