LINEA-F WH golvarmatur vit HFDd 830 2xSD Golvlampa

Linea är utrustad med effektiva reflektorer och dubbla lager prismaoptik vilket ger utmärkt asymmetriskt ljusflöde och minimal bländning.

9 650 kr /styck Ordinarie pris 9 650 kr

Pris anges exkl.moms.Inkl.frakter

Vald färg: Vit

Leveranstid: 10-14 dagar

Beskrivning

Linea är en elegant fristående armatur för kontorsmiljöer. Den har en slank men ändå stark, rund stolpe och elegant aluminium armaturhuvud med en tjocklek på endast 25 mm. Det tunna huvudet är möjligt genom Lineas användning av modern LED-teknik, som tar mycket liten plats samtidigt som den ger ljus av exceptionell kvalitet. 

Linea är utrustad med effektiva reflektorer och dubbla lager prismaoptik vilket ger utmärkt asymmetriskt ljusflöde och minimal bländning. Det kraftfulla uppljuset bidrar till allmännljuset i rummet medan nedljuset belyser skrivbordet i enlighet med den europeiska standarden för arbetsplatsbelysning, EN 12464-1. 

Individuell ljusstyrning 
Linea är dimbar. Den finns även med separat ljusstyrning för upp- och nedljus. Individuellt justerbar belysning innebär maximal flexibilitet och ger användaren full kontroll över ljusnivån  på sin egen arbetsplats. 

Tillgänglig med sensorer och trådlös kommunikation
 
Linea finns med inbyggda sensorer för kombinerad närvaro- och dagsljusreglering och erbjuds även med ett system för trådlös kommunikation mellan grupper på upp till 50 Linea armaturer. Detta system ger maximal komfort och automatisk energibesparing, särskildt i öppna kontorslandskap. 

Artikelnummer
LIF223409